Aanbod afgestemd op individuele cliënt

Het gespecialiseerde zorgaanbod van Buro MAKS is afgestemd op de cliënt en zijn omgeving. Medewerkers bieden behandeling en begeleiding om ervoor te zorgen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen de gezinssituatie. De hulpverlening is gericht op het versterken van vaardigheden, afname van gedragsproblemen, het versterken van het gezinssysteem en het zoeken naar mogelijkheden voor vrijetijdsinvulling.

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor als u meer wilt weten over het zorgaanbod van Buro MAKS.

Met wie kunt u contact opnemen in geval van crisis?

Met wie kunt u contact opnemen in geval van crisis?

 • Direct psychische hulp nodig? Bel uw huisarts of de huisartsenpost. De huisarts schakelt zo nodig de crisisdienst in. Dit kan dag en nacht.

 • Is het levensbedreigend? Bel 112.

 • Advies of hulp bij huiselijk geweld en kindermishandeling: Veilig thuis, www.vooreenveiligthuis.nl of tel. 0800-2000
  De medewerkers van Veilig Thuis zijn experts als het gaat om veiligheid en geweld én het voorkomen en stoppen van huiselijk geweld en kindermishandeling. Wanneer je contact opneemt met Veilig Thuis denken en doen de medewerkers van Veilig Thuis actief met je mee en zo nodig wordt er ondersteuning geboden.

 • Zelfmoordgedachten of zelfmoordpreventie: 113 online, www.113online.nl of tel. 0900-0113
  Een zelfstandige en onafhankelijke zorgaanbieder op het gebied van zelfmoordpreventie. Verleent online en telefonische hulp.

 • Geen crisis maar wel behoefte om te praten over bv. eenzaamheid, relatieproblemen, geweld en agressie? Sensoor, www.sensoor.nl of tel. 0900-0767
  Wanneer u ergens anoniem over wilt praten, luistert Sensoor. Ze denken met u mee, staan even naast u. Met tijd en aandacht voor uw verhaal. Dag en nacht zijn zij bereikbaar voor een gesprek van mens tot mens. Bel dag en nacht de telefonische hulplijn: tel. 0900 0767 (5 ct. p/m). Via www.sensoor.nl kunt u ook chatten of mailen.

 
 
 
menu