Ambulant begeleider Flexteam Noord Brabant 20-24 uur

Om te voorzien in de behoefte aan professionele begeleiding vlot in te kunnen spelen op de vraag van cliënten, is Buro MAKS een flexteam aan het oprichten waarvoor we per direct een vacature hebben voor:

Ambulant begeleider flexteam werkgebied Noord - Brabant

20 - 24 uur per week

Wij zijn Buro MAKS…

Pak de problemen aan, daar waar ze ontstaan. Heb vertrouwen in de eigen kracht van mensen én in die van hun omgeving. Daar geloven wij in.
We bieden professionele ondersteuning in de thuissituatie aan kind, jeugd en volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. We hebben daarbij oog voor de directe leefomgeving. Een persoonlijke aanpak die zich bewezen heeft en onderscheidend is. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je begeleidt kind, jeugd en volwassenen met een psychiatrische / psychosociale problematiek. Dit kunnen cliënten zijn die zelfstandig wonen of in een beschermde woonomgeving. Kern van je werk is dat jij in hun eigen leefomgeving de cliënt en direct betrokkenen coacht om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan onze samenleving.

Als ambulant begeleider van het flexteam spring je in op de behoefte aan professionele begeleiding in je werkgebied. Dit doe je door tijdelijk cliënten te begeleiden voor een kortdurende periode. Daarna wordt de cliënt overgedragen aan een begeleider van het vaste team daarnaast ben jij beschikbaar voor nieuwe tijdelijke begeleidingsaanvragen. Je voert zelf de regie over je planning. Opdat je maximaal kunt voorzien in kortdurende begeleiding heb vooral taken die direct cliënt gerelateerd zijn.

Wat heb jij in huis?

Je hebt:

  • Minimaal een HBO-diploma Verpleegkunde / SPH / Social Work / Pedagogiek e.d.;
  • Relevante ervaring in de ambulante begeleiding, bij voorkeur in de psychiatrie;
  • Een coachende stijl van begeleiden;
  • Een rijbewijs, eigen vervoer en je woont bij voorkeur in het midden van Brabant.
  • BIG of SKJ geregistreerd is een grote pré

Je bent:

  • Taakvolwassen in het ambulante werkveld GGZ
  • Sensitief en onderhandelingsvaardig om complexe cliëntsituaties te hanteren;
  • Een netwerker;
  • Zelfstandig. Je werkzaamheden plan en organiseer je zelf;
  • Bereid om ook in de avonden en op vrijdag te werken.

Je werk zal periodes kennen waarin je soms boven je contractuele uren wordt ingezet en soms daaronder. Het grote werkgebied in Noord – Brabant geeft je mogelijkheden om zoveel mogelijk continuïteit in je werk te hebben. Het kan betekenen dat je hiervoor grotere reisafstanden af moet leggen.

Wat bieden wij?

Tegenover wat we van je vragen hebben we natuurlijk ook het nodige te bieden: een zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven, mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega’s.

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijk gebleven omstandigheden bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan.

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Deze functie is ingeschaald in functiegroep 45. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 3.135,- bruto per maand op fulltime basis. Daar komt de jaarlijkse vakantiegeld toelage van 8 % en een eindejaarsuitkering van 8,05 % nog bij. De dienstreisvergoeding bedraagt € 0,36 per kilometer.

Enthousiast?

Spreekt het je aan om flexibel beschikbaar te zijn en zie je het kortdurende hulpverleningscontacten als uitdaging? Kan je in deze korte contacten een goede bijdrage leveren aan de continuïteit en kwaliteit van begeleiding voor cliënten? dan is ons nieuw op te richten flexteam zeker iets voor jou!

Mail dan jouw motivatie en cv vóór 15 december 2018 naar Turn on JavaScript!. Meer informatie? Neem dan contact op met Frank Vermeij, telefoon 06-57611366. Meer weten over Buro Maks, kijk dan ook eens op www.buromaks.nl.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 51 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 
 
 
menu