Begeleider zelfstandig wonen Tiel | Buro Maks | 22 uur per week

Een werkplek in een uitdagende omgeving met informele en gedreven collega’s! Iets voor jou..?

Begeleider zelfstandig wonen Tiel | Buro Maks | 22 uur per week l Tijdelijk

Gespecialiseerde hulpverlening in de thuissituatie aan volwassenen met een psychiatrische problematiek. Wij hebben vertrouwen in de eigen kracht van de mensen en die van hun omgeving.

Bij Chapeau woonkring in Tiel wonen 16 cliënten met een psychotische kwetsbaarheid. Buro MAKS verzorgt de begeleiding. Uitgangspunt voor de begeleiding is de autonomie van de bewoner, met focus op een veilige- en woonklimaat en optimale maatschappelijke participatie van de bewoner. De begeleider zelfstandig wonen verleent hulp en ondersteuning bij het zelfstandig leren functioneren in de samenleving en het vinden van ritme en structuur in het dagelijks leven. Bewoners
en begeleiders werken hiervoor ook samen met een behandelteam. Het begeleidingsteam staat 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar voor de bewoners.

Kernwaardes die wij binnen het team en met de bewoners willen nastreven zijn onder andere: eerlijkheid, duidelijkheid, betrokkenheid, eigen regie, aandacht, respect, veiligheid, samenwerken en waardering.

Wie zoeken wij?

  • Minimaal MBO-4 diploma SPW/maatschappelijke zorg.
  • Relevante ervaring met de doelgroep, met name op het gebied van woon- en motiverende begeleiding.
  • Coachende stijl van begeleiding.
  • Kennis van het ziektebeeld van bewoners en vaardigheden om hier mee om te gaan.
  • Bereid om onregelmatig te werken, dus ook avonden/weekenden, feestdagen en slaapdiensten.
  • Pro-actieve, zelfstandige, zorgvuldige en integere werkhouding.

Wat biedt Buro Maks?

De kracht van ons gedreven team en de informele werksfeer is dat er ruimte is voor jouw inbreng. Je zal ontdekken dat het een zelfstandige functie is, met de mogelijkheid er zelf vorm en inhoud aan te geven. Daarnaast hechten wij veel belang aan inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Het gaat om een tijdelijke vacature ivm zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers, met mogelijkheid tot verlenging.

Salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ, deze functie is ingeschaald in FG 40. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 2.863,- bruto per maand op fulltime basis. Daar komt de jaarlijkse vakantie toelage van 8 % en een eindejaarsuitkering van 8,33% bij.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Heb jij een passie voor de zorg en ben jij enthousiast geworden om met ons (begeleiding en bewoners) kennis te komen maken?  Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!

Mail jouw motivatie en cv naar Turn on JavaScript!. Wil je graag nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Leonie Fortuin, tel. 06 - 5799 8674.

 
 
 
menu