Ambulant Begeleider Volwassenen, Kind en Jeugd werkgebied Waalwijk-Heusden, 24-28 uur per week

Wij zoeken per direct een nieuwe collega voor ons team Waalwijk-Heusden

Ambulant Begeleider Volwassenen, Kind en Jeugd werkgebied Waalwijk-Heusden, 24-28 uur per week

Wij zijn Buro MAKS…

Pak de problemen aan, daar waar ze ontstaan. Heb vertrouwen in de eigen kracht van mensen én in die van hun omgeving. Daar geloven wij in.
We bieden professionele ondersteuning in de thuissituatie aan kinderen, tieners en volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Met oog voor de directe leefomgeving. Een persoonlijke aanpak die zich bewezen heeft en onderscheidend is. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker in ons team, begeleid je kinderen, tieners en volwassenen met een psychiatrische / psychosociale problematiek in. In hun eigen leefomgeving coach jij de cliënt en direct betrokkenen, om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan onze samenleving.

Wat heb je in huis?

Je hebt:

  • Minimaal een HBO-diploma SPH / Social Work / Pedagogiek e.d.
  • Bij voorkeur al in bezit van SKJ-registratie.
  • Relevante ervaring in de ambulante begeleiding, bij voorkeur in de psychiatrie.
  • Relevante ervaring in de begeleiding van kinderen en jeugdigen en/of volwassenen is een pré.
  • Een coachende stijl van begeleiden.
  • Een rijbewijs, eigen vervoer en je woont in de omgeving van jouw werkgebied.

Je bent:

  • Sensitief en onderhandelingsvaardig om lastige cliëntsituaties te hanteren.
  • Een netwerker.
  • Zelfstandig. Je werkzaamheden plan en organiseer je zelf.
  • Bereid om ook in de avonden te werken.

Wat bieden wij?

Tegenover wat we van je vragen hebben we natuurlijk ook het nodige te bieden: een zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven, mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega’s.

Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een half  jaar. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ. Deze functie is ingeschaald in functiegroep 45. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 3.086,- bruto per maand op fulltime basis. Daar komt de jaarlijkse vakantiegeld toelage van 8 % en een eindejaarsuitkering van 8,05 % nog bij. De dienstreisvergoeding bedraagt € 0,36 per kilometer.

Enthousiast?

Mail jouw motivatie en cv vóór 21 juni 2018 naar Turn on JavaScript!. Meer informatie? Neem dan contact op met Anke Klerks via 06-12457550. Meer weten over Buro MAKS, kijk dan ook eens op www.buromaks.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 26 juni 2018. Mocht je voor deze datum geen nader bericht hebben over je sollicitatie, dan kun je er vanuit gaan dat je niet bent geselecteerd voor een gesprek.

Deze vacature wordt gelijktijdig ook intern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
 
menu