Autisme informatie-avond op 3 april a.s.

Donderdag 3 april zal Buro MAKS met een stand aanwezig zijn op een informatie-avond. Deze gratis toegankelijke thema-avond over Autisme is in MFA De Poorten, Hasseltstraat 194 in Tilburg. Het programma start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), de avond duurt tot 22.30 uur.

Wethouder Marjo Frenk opent de avond, die wordt georganiseerd in het kader van de landelijke Autismeweek (29 maart t/m 5 april).

Er is een uitgebreid programma met voor ieder wat wils. Zo is er een informatiemarkt waar diverse organisaties/initiatieven zich presenteren en vragen beantwoorden. Speciaal voor vragen over passend onderwijs houdt Charlotte van Poppel, specialist op het gebied van Autisme en onderwijs, een doorlopend spreekuur. Daarnaast tonen diverse mensen met een autisme spectrum stoornis hun specifieke talent, waaronder een striptekenaar en een beeldend kunstenaar. Ook zijn er diverse onderhoudende en informatieve presentaties. Dus kom gerust langs, en vertel het tegen cliënten.

In de vroegere kapel van De Poorten is ook een ruimte om gezellig te kletsen of te netwerken. Ook is er een aparte ruimte om even tot rust te komen na alle indrukken. De avond heeft een positieve inslag en richt zich op talent en eigen kracht. Dit komt ook naar voren in de diverse filmpjes die tijdens de avond te zien zijn, zoals ZOOM24. Eelco de Gooijer zijn portret zal die avond worden vertoont. Eelco is aanwezig en zal na afloop met de aanwezigen in gesprek gaan.

 
 
 
menu