Begeleider zelfstandig wonen Tilburg

Voor woonkring Chapeau Tilburg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

begeleider ZELFSTANDIG WONEN Tilburg 24 uur per week

inclusief slaapdiensten 

Wij zijn Buro MAKS …

Pak de problemen aan, daar waar ze ontstaan. Heb vertrouwen in de eigen kracht van mensen én in die van hun omgeving. Daar geloven wij in.
We bieden professionele ondersteuning in de thuissituatie aan kinderen, tieners en volwassenen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Met oog voor de directe leefomgeving. Een persoonlijke aanpak die zich bewezen heeft en onderscheidend is. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Buro MAKS neemt de begeleiding van zo'n negentien zelfstandige wonende cliënten met een hoofddiagnose schizofrenie op zich in de Chapeau Woonkring in Tilburg. Uitgangspunt is de autonomie van de bewoner zo mogelijk in wisselwerking met diens naastbetrokkenen. De begeleiding is gericht op een veilig leef- en woonklimaat en optimale maatschappelijke participatie van de bewoner. De woonbegeleiding wordt geboden in een traject aansluitend op klinische behandeling (opname) en ook afzonderlijk daarvan. De begeleider zelfstandig wonen verleent hulp en ondersteuning bij het zelfstandig leren wonen en functioneren in de samenleving en het vinden van ritme en structuur in het dagelijkse leven. De begeleiding wordt in een team gedaan, 7 dagen in de week, 24 uur per dag met slaapdienst.

Wat heb jij in huis?

Je hebt:

  • Minimaal een MBO-4 diploma SPW/maatschappelijke zorg
  • Relevante ervaring met de doelgroep, met name op het gebied van (woon)begeleiding en activerende begeleiding, zowel op individueel als op groepsniveau
  • Kennis van ziektebeeld van cliënten en vaardigheden om met specifieke gedragingen om te gaan.
  • Je hebt kennis over dagbesteding en vaardigheid in activering.
  • Een coachende stijl van begeleiden.
  • Woont in een straal tot 15 kilometer in de omgeving van het werkgebied

Je bent:

  • Sensitief en onderhandelingsvaardig om lastige cliëntsituaties te hanteren.
  • Pro-actief, zorgvuldig en zelfstandig.
  • Bereid om ook 's-avonds te werken en slaapdiensten te draaien.

Wat bieden wij?

Tegenover wat we van je vragen hebben we natuurlijk ook het nodige te bieden: een zelfstandige functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven, mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega’s.

We sluiten in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid is er de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ, deze functie is ingeschaald in FG 40. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal 2.863,- bruto per maand op fulltime basis. Daar komt de jaarlijkse vakantie toelage van 8 % en een eindejaarsuitkering van 8,05% bij.

Enthousiast?

Mail jouw motivatie en cv vóór 17 november 2018 naar Turn on JavaScript!. Meer informatie? Neem dan contact op met Loes Verstappen, 06 – 1218 4727 .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
 
menu