Cliëntenraad zoekt contact

Cliëntenraad, jong, dynamisch en actief zoekt leuke cliënten m/v, om samen te praten en dingen te ondernemen. Kinderen geen bezwaar. Het zou zo in een van die kleine advertenties kunnen. Je weet wel, die achter in de krant. Waar mensen contact zoeken met andere mensen. Om samen leuke dingen te doen: boswandeling of een kopje thee. Dingen die alleen leuk zijn, maar samen net iets leuker.

Geen klasssieke relatie

Is de Cliëntenraad dan op zoek naar een relatie? Niet in de klassieke zin van het woord. Wel zouden wij in 2012 meer contact met jullie willen hebben. We hebben in 2011 veel dingen achter de schermen gedaan. De veranderingen in de WMO en AWBZ hielden ons erg bezig. Ook in 2012 zal dit het geval zijn. Wij graag meer met jullie in gesprek om te weten te komen hoe jullie erover denken.

Jouw idee

We hebben veel gepraat en nagedacht op welke manier dit het beste te doen is. Nu kunnen wij wel veel praten en vinden, maar uiteindelijk kom je maar op één manier erachter hoe we dit het beste kunnen doen en dat is het aan jullie vragen. Dus bij deze de vraag hoe zouden jullie de komende tijd met ons (en misschien ook wel elkaar) in contact willen komen? Je kunt bijvoorbeeld denken aan een koffiemiddag in een buurtcentrum, maar ook een boswandeling of een andere activiteit kan. Misschien willen jullie graag meer informatie over een bepaald onderwerp. We kunnen natuurlijk niet beloven dat we precies jouw idee gaan uitvoeren, maar we gaan zeker proberen zoveel mogelijk ideeën uit te voeren.

Contact

Dus heb je goede ideeën, mail, schrijf, sms of bel ons. Wij willen jullie graag nog beter leren kennen. Hopelijk tot snel,

 

Cliëntenraad

Voorzitter Eelco de Gooijer

www.clientenraadburomaks.nl

Turn on JavaScript!

(06) 12 94 49 81

 
 
 
menu