Digitale MAKSimaal in de mailbox

Hierbij presenteren we met enige trots het eerste nummer van de digitale MAKSimaal. Je kunt nu in één oogopslag lezen wat er allemaal speelt bij Buro MAKS.

Persoonlijke noot

Belangrijk vinden we dat de cliënten een persoonlijke noot aan de nieuwsbrief kunnen toevoegen. In de MAKSimaal voor volwassenen zal steeds een column van een cliënt worden opgenomen. Deze keer verhaalt George Marijnen over behoud van eigen zelfstandigheid bij het bijhouden van de financiën en administratie. Ook staan er recenssies en een recept geschreven door cliënten uit de redactieraad in dit nummer. In de MAKSimaal voor kinderen/jeugd willen we graag elk nummer een tekening van een cliënt opnemen. Deze keer beginnen we met een prachtig konijn van Gijs Lambrechts.

Onderscheid in rubrieken

De MAKSimaal is verdeeld in verschillende rubrieken. Zo zie je drie nieuwsberichten vanuit de organisatie of het veld. In een interview met een begeleider bieden we een kijkje achter de schermen. Bij volwassenen worden er recenssies opgenomen en bij kinderen/jeugd activiteitentips. In beide nieuwsbrieven is ook een agenda en prikbord geplaatst.

Inschrijven via nieuwe site

Ken je meer cliënten die de MAKSimaal graag digitaal willen ontvangen? Ze kunnen zich registreren via de nieuwe site www.buromaks.nl. Veel leesplezier!

 
 
 
menu