Twee films en fototocht

Buro MAKS organiseert op de eerste dag van de internationale autismeweek, op 31 maart, een informatiemiddag. Met een fototocht en twee aansprekende films wordt er gefocust op talenten van autisme.

Fotozoektocht en twee films

Het programma is heel divers. Bezoekers kunnen een fotozoektocht lopen met focus op talenten van autisme. Om 14.00 uur wordt de film 'Pubers met autisme' vertoond. Hierin wordt het leven van Darryl en Marike op indringende wijze gevolgd. Om 15.00 uur is de film 'Een (be)werkelijke liefde' te zien. Hierin spelen twee stellen de hoofdrol. Te zien is waar je tegenaan kunt lopen als je partner autistisch is.

Laat ze meedoen

Om aandacht te vragen voor het thema 'Laat ze meedoen' wordt van 31 maart tot en met 6 april de internationale autismeweek gehouden. Bezoekers kunnen op de bijeenkomst van Buro MAKS terecht om informatie te krijgen over mogelijke hulpverlening. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De bijeenkomst wordt gehouden in de Poorten Hasseltstraat 194 in Tilburg van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Meer weten?

Neem contact op met Buro MAKS via 088-4008800 of mail naar Turn on JavaScript!. Kijk ook eens op de site www.buromaks.nl of www.autismeweek.nl.

 
 
 
menu