Vrijwilligers training Doelgericht koken voor jeugdigen in Tilburg

Wij zijn Buro MAKS

Buro MAKS biedt gespecialiseerde hulp in de thuissituatie aan mensen met psychiatrische problematiek in Brabant. Eén van de activiteiten die Buro MAKS aanbiedt is de training ‘Doelgericht koken’ voor volwassen of jeugdigen met psychiatrische problematiek. Voor de training jeugd zijn wij op zoek naar:

Vrijwilligers training 'doelgericht koken' voor jeugdigen in Tilburg 

 

Taken

Je ondersteunt een collega en de deelnemers bij de kookactiviteiten als boodschappen doen, koken, gezamenlijke maaltijd, afwassen en opruimen. Daarbij kun je structuur en duidelijkheid bieden als dat nodig is.

Het doel van de training, welke 3 uur duurt, is om door middel van gezamenlijk koken en eten, vaardigheden te leren met betrekking tot zelfstandigheid en sociaal gedrag. Jeugdigen leren o.a. taken zelfstandig uit te voeren m.b.t. het koken, samen te overleggen en complimenten te geven en te ontvangen.
Er wordt gewerkt met doelen, die bij de start van de bijeenkomst worden besproken en waar bij afsluiting van de bijeenkomst samen op wordt teruggekeken.

Wie zoeken wij?

Ben je enthousiast, heb je hier affiniteit mee en beschik je over het inlevingsvermogen met jeugdigen te werken, dan komen we graag met je in contact. Creativiteit is gewenst en als je ook nog ervaring hebt opgedaan met kooktrainingen is dat een pre! Om als vrijwilliger te mogen werken is een verklaring van goed gedrag (VOG) vereist.

De training start medio maart 2018.

Belangstelling?

Vragen over de vacature kun je mailen naar Manon van Ree: Turn on JavaScript!

 
 
 
menu